Gepost door: webmastersvg | 12/04/2011

SVG D1 kampioen!

Zaterdag 9 april speelde SVG D1 een uitwedstrijd tegen Olympus D2. Als er gewonnen zou worden was het kampioenschap een feit. In de eerste 10 minuten was Olympus wat sterker en toen ze na 10 minuten ook nog een penalty kregen stonden we met 1-0 achter.

De jongens van SVG lieten hun kopjes niet hangen en mede door de steun van vele supporters werden we langzaam wat sterker. Issam ging aan de rechterkant goed door en gaat een voorzet die door Sean met een knappe volley werd binnen geschoten. Zo gingen we toch met een gelijke stand rusten.

Na de rust werd SVG steeds sterker en ongeveer een kwartier voor tijd kwamen we door een mooie pass van Fouad door Franske op 2-1. Alle toeters en spandoeken kwamen te voorschijn en toen wederom Franske voor 3-1 zorgde kon ons eigenlijk niets meer gebeuren.

Na het laatste fluitsignaal konden de flessen kinderchampagne worden ontkurkt en werd trainer Johan op een ware champagnedouche onthaald. Na feest op het veld en onder de douche in de kleedkamer vertrokken we met ons allen naar SVG.

Ook daar werden we prachtig ontvangen met confettishooters en spandoeken. In de kantine sprak jeugdvoorzitter de jongens en de begeleiding toe en feliciteerde iedereen met het behaalde resultaat. Alle jongens en ook de begeleiding kregen nog een mooi aandenken aan het kampioenschap en toen kon het feest echt beginnen.

Jongens allemaal nogmaals van harte proficiat en probeer ook de laatste 2 wedstrijden nog te winnen, dan hebben we ze alle 10 gewonnen.

Kampioengroetjes van Frans.

(Foto’s volgen nog)

 

Advertenties

Responses

  1. […] zaterdag werd de D1 van SVG kampioen. Het verslag van de wedstrijd lees je hier. Klik op ‘Lees verder’  voor de foto’s van deze mooie […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: