Gepost door: webmastersvg | 21/03/2011

SVG doet mee met Positoos spaaractie!

Vanaf heden kunnen alle leden van SVG d.m.v. het Positoos-project sparen voor zichzelf én voor onze vereniging. Positoos is een simpele manier om geld te sparen voor de club, geld dat we in deze financieel moeilijke tijden goed kunnen gebruiken. Wij hopen dan ook op een massale deelname van de SVG leden, want al het geld dat door dit project ter beschikking komt zal ten goede komen aan de club en dus aan de leden!

Klik op Lees Verder voor meer informatie over dit project.

Wat is Positoos?
Het Positoos-project is in november in Tilburg van start gegaan nadat het in Oisterwijk een groot succes is gebleken. Het werkt heel simpel: alle deelnemers aan dit project ontvangen een persoonlijke pas waarmee je Positoos kunt sparen bij zo’n 130 ondernemers in Tilburg. Van iedere 10 positoos die je spaart gaan er 4 naar jouw vereniging naar keuze (SVG dus), de andere 6 spaar je voor jezelf. De waarde van een Posito is 1 eurocent.

Pasje
Als Positoos-spaarder ontvang je een persoonlijke spaarpas met chip. Geef bij iedere aankoop je pas af en de korting wordt in de vorm van Positoos automatisch bijgeschreven. Bij alle bedrijven die deelnemen, kunnen de klanten ook met gespaarde Positoos betalen.

De aangesloten ondernemers zijn te herkennen aan een raam of deursticker met het logo van Positoos en staan op http://www.positoos.nl. Enkele deelnemende ondernemers zijn Etenstijd, Café Bolle en Euroscoop, Karwei en Plus Supermarkten.

Actie
De aanschaf van een pasje kost normaal gesproken € 5,95, maar speciaal voor SVG is de volgende actie bedacht:

Als er minimaal 50 inschrijfformulieren in één keer via SVG worden ingeleverd kost een pasje geen € 5,95 maar slechts € 2,95!

Hoe kan ik deelnemen?
Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen achter de bar in de kantine en via de teamleiders. Achter de bar zijn ook flyers met aanvullende informatie te verkrijgen.

De ingevulde inschrijfformulieren kunnen vervolgens ook weer achter de bar worden ingeleverd, ter attentie van Eric Naaijkens. Hij is namens SVG de coördinator van dit project. Voor vragen over Positoos kun je hem mailen via eric.naaijkens@hotmail.com.

Meer informatie:

Persbericht Positoos

Link naar website Positoos

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: