Gepost door: webmastersvg | 14/03/2011

SVG 1 weet weer wat winnen is!

Het moest er dan toch een keer van komen: de eerste overwinning van het seizoen. Na twee opeenvolgende gelijke spelen tegen VVR en Riel (beide wedstrijden eindigde in 0-0) stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen SV Reeshof op het programma. Een derby, en voor sommigen – gezien de onderlinge verhoudingen – zelfs de wedstrijd van het jaar. Een wedstrijd die gewonnen moest worden.

Dat bleek niet uit de openingsfase: het eerste kwartier van de wedstrijd was duidelijk voor de bezoekers en na ruim tien minuten stond het dan ook 0-1. In het verloop van de eerste helft kwam SVG echter steeds beter in de wedstrijd. Dat resulteerde zo’n 5 minuten voor rust in de gelijkmaker van Kevin: 1-1 bij rust.

Na rust wist SVG de goede lijn door te trekken en (nog belangrijker) het doel liefst drie maal te vinden. De verdediging van SV Reeshof wist zich geen raad met een aantal goede, diepe vrije trappen vanaf het middenveld van SVG. Zo kon Kevin zijn met nog twee doelpunten de 2-1 en 4-1 aantekenen. Tussendoor had Jeffrey voor de 3-1 gezorgd. Deze doelpunten vielen allemaal in het eerste kwartier na rust, en daarmee was de wedstrijd na een uur gespeeld.

Door deze mooie uitslag is de eerste competitie-overwinning eindelijk binnen en is SVG nu drie wedstrijden op rij ongeslagen. Komende zondag zal in de thuiswedstrijd tegen Achtmaal worden getracht hier een passend vervolg aan te geven (aftrap 14.30 uur).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: