Gepost door: webmastersvg | 28/12/2010

Sneeuwpret bij training F1!

21 december 2010
Na de enorme sneeuwval in het weekend en de laatste training van het jaar leek het ons erg leuk om toch lekker te gaan trainen met de f’jes. Alle ouders daarom geïnformeerd dat de training door zou gaan. Helaas moesten Mika en Job zich afmelden voor deze laatste training, alle andere kinderen waren rond de klok van 18.30 aanwezig op ’t SVG terrein, waarna al snel een hevig sneeuwballen gevecht uitbrak.

De trainers zorgde snel dat het veldje werd uitgezet, zodat de spelers snel konden beginnen aan ’n lekker partijtje voetballen in de sneeuw.

In het begin was het wat onwennig, maar al snel vonden de spelers hun draai op het besneeuwde veld en werd de eerst goal dan ook gescoord. De tegenstander gaf zich nog niet verloren en dat zorgde ook voor de nodige tegentreffers. De partij ging goed tegen elkaar op en na drie kwartier voetbal was het 5-5 en floten de trainers voor het eindsignaal. Ondertussen waren de aanwezige ouders reeds verwikkeld in een waar sneeuwballengevecht en de spelers gingen dan ook al snel meehelpen. In de tussentijd lekker opgeruimd en zelf ook nog even lekker meegespeeld. Daarna zijn we met z’n allen nog lekker naar de kleedkamer gegaan, waar iedereen een lekker warme chocomel kreeg met de nodige slagroom erop.

Namens Pepijn & Mark, zowel spelers als ouders allen van harte bedankt voor jullie hulp en aanwezigheid. Allemaal nog een goede jaarwisseling. Zaterdag 8 januari vindt het zaalvoetbal nog plaats, waarvoor jullie je nog kunnen opgeven en de eerste training is weer op dinsdag 11 januari.

De trainers.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: