Gepost door: webmastersvg | 13/12/2010

Gelijkspel voor zondag 1, foto’s pupil van de week

Terwijl het voetbal in de grootste delen van Nederland was afgelast, nam SVG 1 het in eigen huis op tegen stadsgenoot Ons Vios.

Op een goed bespeelbaar veld had SVG in de eerste helft het overwicht, al wist het dit niet om te zetten in grote kansen. Omdat ook Ons Vios het doel niet wist te vinden was het 0-0 bij rust. In de loop van de tweede helft nam de druk van Ons Vios op het SVG-doel meer en meer toe, wat resulteerde in 0-1 voorsprong voor de bezoekers. Lang konden zij hier echter niet van genieten. Een prachtig schot vanaf de linkerkant van Joost Simons eindigde op de lat, waarna de bal terug het veld in stuiterde. Precies voor de voeten van de meegelopen Jeffrey van der Loo, die zijn rentree na 9 maanden blessureleed opluisterde met de gelijkmaker. In een verhitte slotfase waren er nog spannende situaties voor beide doelen, maar er werd niet meer gescoord. Het bleef dus 1-1 en dat is een uitslag waar de SVG-ers het beste mee konden leven.

Pupil van de week
Job Naaijkens uit de F1 was bij deze wedstrijd de Pupil van de week. Op deze foto gaat hij samen met de scheidsrechter het veld op.

Meer foto’s van Job’s dag als Pupil van de week zijn hier te vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: