Gepost door: webmastersvg | 11/10/2010

SVG 1 geeft voorsprong uit handen

SVG zondag 1 heeft één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen SV Reeshof. Het werd 2-2, een teleurstellend resultaat na een 0-2 voorsprong.

SVG was erop gebrand om de eerste overwinning van het seizoen te behalen en ging goed van start. Joost Simons zette SVG met een doeltreffende vrije trap op voorsprong en na een half uur spelen werd deze voorsprong zelfs verdubbeld. De bal werd vanuit het middenveld hoog het strafschopgebied ingebracht waarna Kevin Lambregts met een perfecte kopbal de 0-2 op het scorebord zette. Omdat beide ploegen enkele mogelijkheden onbenut lieten, leek 0-2 ook de ruststand te worden. Op slag van rust wist Reeshof echter nog de aansluitingstreffer te maken waardoor beide ploegen met 1-2 de rust ingingen.

In de tweede helft kwam SVG niet meer aan het goede spel van de eerste helft toe. Het spel werd rommeliger en Reeshof ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel vijf minuten voor tijd en ondanks een aantal spannende situaties bleef het bij 2-2.

Een teleurstellend resultaat gezien de 0-2 voorsprong, maar de wedstrijd bood ook voldoende positieve punten voor de komende wedstrijd, uit tegen Achtmaal.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: