Gepost door: webmastersvg | 06/09/2010

Teleurstellende seizoensopening SVG zondag 1

Na een goede voorbereiding stond voor het eerste zondagteam van SVG gisteren de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma, thuis tegen Gloria UC. Een zware tegenstander die de afgelopen twee seizoenen uitkwam in de vierde klasse en dit seizoen als doel heeft om weer in die klasse terug te keren.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat SVG een zware wedstrijd tegemoet zou gaan. SVG kon aanvallend geen vuist maken en hielp de tegenstander met enkele persoonlijke fouten in het zadel. Dit resulteerde in een afgetekende 0-4 ruststand. Na rust kon Gloria de wedstrijd rustig uitspelen en helaas ook aan het doelpuntensaldo werken. Ze kwamen uiteindelijk tot 8, terwijl invaller Kevin Verhoof daar nog één treffer voor SVG tegenover kon stellen. 1-8, alle betrokken SVG-ers zullen een andere seizoensopening in hun hoofd hebben gehad.

Volgende week staat met de uitwedstrijd tegen Ons Vios de eerste Tilburgse derby voor dit seizoen op het programma voor SVG. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: