Gepost door: webmastersvg | 24/08/2010

Brabants Dagblad: Nieuw beraad SVG en RKTVV

In het Brabants Dagblad van vandaag (24 augustus) staat een artikel over de eventuele verhuizing van SVG en RKTVV. Klik op ‘Lees verder’ om het complete artikel te lezen.

Nieuw beraad SVG en RKTVV

Tilburg – De verhuizing van de voetbalverenigingen RKTVV en SVG in Tilburg-West komt in de eerste week van september opnieuw op de agenda te staan. Mogelijk vertrekt RKTVV toch naar Reeshof. “Alle partijen in het gebied krijgen een uitnodiging voor een gesprek op 2 september”, denkt wethouder Jan Hamming (PvdA, sport). De verhuizing van RKTVV hangt al jaren in de lucht. De voetbalclub deelt de hoek Rueckertbaan/Dongenseweg met SVG. RKTVV zou, gezien het huidige ledental en de herkomst van de spelers, beter passen in Reeshof, is de gedachte.
SVG zou na de verhuizing van de buurman naar de huidige velden van RKTVV kunnen. Daarmee ontstaat ruimte voor uitbreiding van onder meer de parkeervoorzieningen van het TweeSteden ziekenhuis, het Bernard Verbeeten Instituut (BVI) en De Hazelaar.
Tevens kan dan gewerkt worden aan de verdere uitwerking van de plannen voor een oncologische campus, waar het BVI plannen voor heeft. TweeSteden zou belangstelling hebben voor een deel van het SVG-terrein, om extra parkeerruimte te kunnen scheppen.
“We gaan deze zomer daar al mee aan de gang”, zegt Loeks van der Veen, lid raad van bestuur. Het ziekenhuis bouwt er 120 plaatsen bij voor het personeel, zodat bezoekers van het ziekenhuis en BVI hun auto’s ook beter kwijt kunnen. Ook op een oefenveld van SVG zijn 80 plaatsen gecreĆ«erd. Het parkeren rond het ziekenhuis vormt al vele jaren een probleem.

Bron: Brabants Dagblad, 24 augustus 2010

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: