Gepost door: webmastersvg | 10/06/2010

Verslag jeugdkamp SVG

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend zijn we weer op jeugdkamp geweest. Het is een grandioos kamp geweest en het weer was supergoed. Alle kinderen en ook de begeleiding hadden een goed humeur meegenomen.


Vrijdagavond aangekomen hebben we eerst alles uitgeladen, uitgepakt en de slaapkamers ingedeeld.
Al snel werden de eerste hutten gebouwd op de kamers met dekens tussen de stapelbedden.
Als eerste activiteit werd er ’s-avonds  gevoetbald in de zaal. Hier werd een toernooi gespeeld. Daarna snel douchen en terug naar het huisje voor het nacht spel.
Opgedeeld in 4 groepen moesten de kinderen 8 dierengeluiden zoeken, die gemaakt werden door leiders en B-spelers, die verstopt zaten in het bos. Na het avondspel zijn ze omstreeks 1.00 uur naar bed gegaan om te …………………slapen?  ( dachten wij).

Zaterdagochtend eerst ontbijten; broodjes, diverse beleg, thee, melk, van alles om het buikje te vullen om energie op te doen voor een dag vol activiteiten. Op het programma stond een avonturentocht.
Deze bestond uit brug bouwen, ’n hindernissenloop, lunchen en daarna ’n blindemanparcours en klimmuur en spinnenweb bedwingen, en x-cross. Na deze dag survivallen had iedereen even een uurtje vrije tijd om te doen wat ze wilden, alvorens we gingen BBQen. Frikadellen, hamburgers en sate, salade, lekker smullen maar!!!. Na het eten hebben we een aantal ronden bingo gespeeld. Daar waren allemaal leuke oranje prijzen te winnen. Vervolgens werd er weer een voetbaltoernooi gespeeld in de zaal. Snel weer douchen en weer terug naar het huisje voor nog een aantal ronden bingo spelen. Omstreeks 1.00 uur zijn de kinderen naar bed gegaan om te slapen…………? (dus niet).

Zondagochtend werden de eersten rond 9.30 uur wakker. Eerst hebben we met z’n allen een ontbijt op met een eitje. Daarna alvast alles ingepakt en klaargezet voor vertrek.  De activiteiten voor vandaag waren 3 voetbalwedstrijden op het veld en daarna strijden om de penaltybokaal. Tussen deze activiteiten hebben we friet me frikadel gegeten. Helaas was het einde van het kamp in zicht en moesten we weer terug naar SVG. Daar aangekomen hebben we de penaltybokalen uitgereikt aan de winnaars en hebben alle kinderen nog chips, snoep en drinken meegekregen. Het was een geslaagd weekend en hebben veel plezier gehad. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar en zien graag dat de kinderen die dit jaar zijn meegegaan ook dan weer van de partij zijn.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie,

Kampleiding SVG

Foto’s van het kamp worden zsm op de website geplaatst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: