Gepost door: webmastersvg | 03/05/2010

Nipt verlies voor zowel zaterdag 1 als zondag 1

De laatste wedstrijden van de reguliere competitie zijn voor zowel zaterdag 1 als zondag 1 geëindigd in een nederlaag.

Olympus zaterdag 1 – SVG zaterdag 1
In de uitwedstrijd tegen Olympus zaterdag 1 kwam SVG door een doelpunt van Nic Jansen op een 0-1 voorsprong, maar het wist deze voorsprong niet vast te houden: Olympus won uiteindelijk met 2-1. Ondanks het verlies sluit zaterdag 1 het reguliere seizoen af op de verdienstelijke 2e plaats in de competitie, achter kampioen The Gunners.

Het seizoen is echter nog niet voorbij voor zaterdag 1. Door het winnen van de 2e periode nemen ze ook nog deel aan de play-offs voor promotie naar de derde klasse.

Audacia 1 – SVG 1
SVG zondag 1 leek lang op weg naar een punt in de uitwedstrijd tegen Audacia, dat nog streed voor het winnen van de periode. Nadat Audacia al een flink aantal kansen niet wist te verzilveren en SVG ook een grote kans op de openingstreffer liet liggen was het zo’n 10 minuten voor tijd dan toch raak. De bal kwam uit de kluts voor de voeten van de spits van Audacia en hij maakte de enige treffer van de middag: 1-0. Door deze nederlaag sluit zondag 1 het seizoen af op de teleurstellende 12e plaats in de competitie.

Na de wedstrijd namen de spelers en staf afscheid van hoofdtrainer Henk Jansen. Hij stopt na vier seizoenen bij SVG en wordt komend seizoen opgevolgd door Randy Waterloo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: